congres ‘Family Ties’

opdracht    Familie Bedrijven Nederland, Beurs van Berlage
project         Bedenk een concept voor ons 3-daags congres
concept       ‘Family Ties’

Familiebedrijven uit de hele de wereld komen elk jaar in een van de aangesloten landen bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen. Ditmaal werd de bijeenkomst in Nederland gehouden en de Nederlandse organisatoren wilden een verfrissende indruk maken. De voorgaande jaren werden gekenmerkt door lange lezingen en weinig ruimte voor echte interactie. Om daar verandering in aan te brengen bedacht ik een afwisselende programmering en diverse interactievormen om echt met elkaar in gesprek te komen. Daarbij werd uiteraard ook aandacht besteed aan de decors en de benaming van de sessies. Zo waren er onder andere ‘sharing experiences’ sessies, een ‘we are family’debat, een talkshow ‘family ties’ en ‘openhartige gesprekken bij de haard’. En de laatste dag werd afgesloten met een spetterend feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.