Jazzfestival SPRNG

opdracht     :Musis Sacrum in Arnhem i.s.m. Typisch Dennis
project        : creëer interactie met het publiek en geef het Jazzfestival SPRNG een opvallende uitstraling
concept,productie en regie:  Jazz genre verleiders

Stadsschouwburg Musis Sacrum organiseerde een Jazzfestival met het thema SPRNG.  Ik werd gevraagd na te denken om het publiek in beweging te zetten en het festival een opvallende uitstraling te geven. Hiervoor bedacht ik de Jazz-genreverleiders die in een opvallende outfit (singletjes) gekleed met maskers en muziek van de verschillende artiesten (o.a. Karin Bloemen, New cool collective)  op zak de bezoekers verleidden naar een van de verschillende podia te gaan. De entree en de gangen tussen de concertzalen werden gestyled met muziekattributen, zoals gordijnen en lampen van muzieksingletjes en bladmuziek. De lente-uitstraling werd gegeven door veel bloesemtakken en frisse grasmatten aan de concertzalen en de buitenzijde van de Schouwburg te koppelen.

denisekljazzplatenklkarinbloemenbandkl JAzzkl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.