La Dolce Vita

 

 

   allenaantafelmooilichtkleinkl

Een spannend Italiaans galafeest met de dreiging van de maffia op de achtergrond. Luxueus door de gasten in galakleding te laten verschijnen en het Italiaanse buitenleven wordt opgeroepen door de vele echte druiventrossen en citroenen die boven de uitbundige dinertafels zijn opgehangen. Spannend door de maffia-elementen, zoals projecties van ‘Godfather’ filmbeelden, pistolen en getypecaste bediening. Natuurlijk drinken we Italiaanse wijn uit Corleone.

.bruidmetchampagnecocktail400

Suggesties voor het Italiaanse menu zijn onder andere:
– antipasti della mamma (coquilles, & crostini)

– monti e mare pasta
– pesce spada padre del dio (Godfather zwaardvis)
– perfetti per tutti (semifreddo met passievrucht)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.