Talkshow ‘Moordvrouwen te gast’

In opdracht van:  de Bibliotheek Utrecht
project:   Maand van Spannende Boek
concept, regie & productie:  literaire talkshow ‘moordvrouwen te gast’

Juni is in boekenland de Maand van het Spannende Boek. Daarom organiseerde ik in de Centrale Bibliotheek een literaire talkshow met thrillerschrijfsters Elle van Rijn en Marion Pauw als gast. Een avond in de stijl van het populaire tv-programma ‘Zomergasten’ gepresenteerd door Oscar Kocken met vragen over o.a. de inspiratiebronnen van beide schrijfsters.  Muzikale intermezzo’s en spannende muziek werd verzorgd door Circus Treurdier (team Peter)  winnaars van de Wim Sonneveldprijs 2012.meer over hun inspiratiebronnen, over hun kinderen. Een groot deel van het publiek gaat rond 10 uur de deur uit met een gesigneerd boek van één of beide schrijfsters, gekocht bij de boekenstand van Savannah Bay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.