Pages Navigation Menu

Denicious, studio for health & happiness

workshop ‘Aziatisch met groenten’

workshop ‘Aziatisch met groenten’

Heerlijke knisperende groenten uit de wok. Bijzondere Aziatische ingrediënten, zoals waterkastanjes, tamarinde, laos, citroengras en Thaise basilicum. Het gebruik van kokosmelk in fluweelzachte curry’s waarvan je de currypasta ook zelf bereidt. In deze workshop leer je alles over de ingrediënten, de technieken en de bereiding van verschillende Aziatische gerechten. Groenten hebben een hoofdrol in deze workshop. Het is dus niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. We werken met zoveel mogelijk biologische groenten en houden rekening met eventuele voedselallergieen of diëten.

De workshop Aziatisch met groenten heeft op het menu staan o.a.
- Japanse groentetempura met verschillend beslag en toppings
- Vietnamese Ramen noodlesoep
- Japanse misogroenten met zoete sesamdressing
- Indonesische Sajoer Lodeh
- Thaise Yam met kousenband
- Thaise maiskoekjes met tamarindedip
- Thaise groene groentecurry op basis van zelfgemaakte currypasta
* Menu kan in overleg ook met andere Aziatische gerechten worden samengesteld.

kosten:
E 75,- /4 uur per les incl. receptenboekje en drankjes in kookstudio De Wilg in Utrecht (minimale groepsomvang 8 personen).
Alle gerechten worden na bereiding ook genuttigd in combinatie met een drankje (wijn, thee, fris). Bovendien wordt de afwas ook nog voor je gedaan.
Een losse workshop bedraagt E 60,-(kennismakingstarief) . Meer informatie op mijn Facebookpagina: DeniciousNL
Eventuele voedselallergieen of diëten graag vooraf bekend maken.

INSCHRIJVEN
Informeer naar de mogelijkheden voor een andere groepsgrootte of koken op andere locaties door te mailen naar: denise.harskamp88@gmail.com of gebruik het contactformulier