Pages Navigation Menu

Denicious, studio for health & happiness

Seizoensgroentenspecial

Seizoensgroentenspecial

Deze kookworkshop staat in het teken van koken met groenten uit het seizoen. Denk aan asperges, jonge prei, verse erwtjes. raapstelen en rabarber. Onbewerkt, puur voedsel heerlijk klaargemaakt.Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische ingrediënten en er wordt ook stil gestaan bij de gezondheidsbevorderende aspecten van bepaalde ingrediënten. Bijvoorbeeld zelf groenten fermenteren, zoals Kimchi en Kombucha, wat een positief effect op de darmflora en het immuunsysteem. Daarnaast bereiden we smakelijke, veelal licht verteerbare gerechten. Dus ook fijn als je op je figuur wilt letten.

Inhoud workshop Voorjaarsgroenten Schrijf je nu in
In deze kookworkshops spelen groenten vaak een hoofdrol. Onbewerkt, puur voedsel op bijzondere wijze klaargemaakt.
• Inspiratie om dagelijks meer en gevarieerd met groenten te koken.
• Leer geheimen van de Sterrenchefs, zoals bereidingswijzen en keukentechnieken
• Aandacht voor gezonde en veelal licht verteerbare gerechten
• Aandacht voor glutenvrij, lactosevrij of vegetarisch. Maak graag vooraf voedselallergie of dieet kenbaar.
• Toegankelijk voor zowel meer als minder ervaren kok.

De data van de nieuwe kookworkshopserie:

woensdag 4 april Asperges (menu)

woensdag 18 april Broodbakken en patisserie. Special: glutenvrij. Erg lekker, ook als je niet glutenvrij eet

* Staat er geen geschikte datum bij? Informeer naar de mogelijkheden voor een workshop met een eigen groep op een andere datum of op andere locaties door te mailen naar: denise.harskamp88@gmail.com

locatie: kookstudio De Wilg, Mecklenburglaan 3 in Utrecht (naast Wilhelminapark)
tijdstip: 18.30-22/30 uur
kosten: E200,-/voor de 3-delige kookserie. Een losse workshop bedraagt E 75,-.
Iedere workshop duurt 4 uur en is inclusief 2/3 drankjes en receptenboekje met kleurenfoto’s. Alle gerechten worden na bereiding ook genuttigd in combinatie met een drankje (wijn, thee, fris). Bovendien wordt de afwas ook nog voor je gedaan. Er wordt rekening gehouden met glutenvrije, lactosevrije en koolhydraatarme varianten, maar voedselallergie of dieet graag vooraf kenbaar maken. Meer informatie over de menu’s van de afzonderlijke workshops komen op mijn Facebookpagina: DeniciousNL

INSCHRIJVEN?

Stuur een email naar: denise.harskamp88@gmail.com of gebruik het contactformulier

Herfstgroentenspecial
In het najaar is er een kookworkshop Herfstgroenten met Michelinsterren smaakmakers te volgen . Vereenvoudigde versies of mijn interpretatie op groentegerechten van o.a. Librije, Niven en Gordon Ramsey.


Menu Herfstgroentenspecial
Denicious Bospaddestoelensoep met verse tijm
Librije’s lolly van geitenkaas/hazelnootballetjes

Vereenvoudigde versie van Librije’s salade van biet, romanesco & amandelcrème

Denicious interpretatie van Niven’s Lasagna knolselderij met zwarte truffel

Denicious interpretatie van Librije’s smaakmakers:
eierpoffertjes met hazelnootpuree en gekarameliseerde courgette

Gordon Ramsey’s Wortelwalnoottaart
Interesse? mail naar: denise.harskamp88@gmail.com