Body-Mind-Soul / IRest

Body-Mind-Soul/IRest
Ik pas de methode van ‘Barbara Brennan Healing Science‘ en ‘IRest toe. Deze methoden werken vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat je energiehuishouding op zowel het fysieke-, emotionele- als ook het mentale niveau onder de loep genomen wordt. Het doel is te ontdekken wat de oorzaken van klachten zijn. Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en emoties (ook onbewust) kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Ik kan je helpen om je van onbewuste patronen bewust te maken, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd. (lees onder de foto meer over IRest)

Client ontvangt energy healing

IRest
IRest is gebaseerd op de oude lessen van Yoga Nidra en getransformeerd naar een toegankelijke vorm voor het moderne dagelijkse leven. In mijn praktijk pas ik IRest toe in de vorm van co-meditatie waarbij samen met de client vanuit een meditatieve staat een zelfonderzoek start gericht op het verwelkomen wat er in het moment zich aandient. Door bewust te ervaren is het vaak mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren. De methode is eenvoudig en heel effectief. Het heeft bewezen wetenschappelijke resultaten in trauma verwerking en pijnvermindering. Meer info op www.Irest.org.

Als IRest yoga teacher- level 2 ben ik verbonden aan het internationale netwerk ‘Teachers Community Network (TCN). Dit netwerk bestaat uit een community van Irest therapeuten, docenten en docenten in opleiding.