Pages Navigation Menu

DENISE INSPIREERT VOOR EEN LEUK, GELUKKIG EN GEZOND LEVEN

Publicaties

Publicaties

Ik schrijf graag over alles wat leuk, gezond en (h)eerlijk is. Naast het vertellen over mijn culinaire excursies en experimenten in de keuken, ben ik ook  heel bewust met voeding bezig. en schrijf en deel ik informatie over gezonde en minder gezonde producten. Actueel nieuws vind je op: www.facebook.nl/DeniciousNL
 
publicaties
In 2008 debuteerde ik met mijn boek Altijd Feest (Terra Lannoo 2008), waarin ik mijn feestideeën, recepten en hand-on ervaring deelt over de ‘storydinners’ die ik met mijn feestbedrijf Villa Pippi heb ontwikkeld en waarin ik ook mijn kennis als ‘gastronoom/Sommelier (2006)  heb toegepast door menu’s samen te stellen met bijpassende wijnen.

Voor mijn tweede boek Geheim van de chefs (A.W. Bruna, 2009), schoof ik  bij de twaalf beste Nederlandse topchefs aan tafel om hun passie en belevingswereld aan de buitenwereld bekend te maken. Michelinsterrenchefs als Sergio Herman, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Margo Reuten, Mario Ridder, Lucas Rive, Ron Blaauw en Hans van Wolde  heb ik het hemd van het lijf gevraagd over hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen en anekdotes. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland.

altijdfeest geheimvandechefs