Relax & Recharge

    • Ervaar je vermoeidheid, burn-out of ben je gestrest?
    • Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten?
    • Of wil je gewoon even aandacht voor jezelf?

Luister naar je lichaam en laat je weer volledig opladen
met positieve energie!Je lichaam is in zekere zin te vergelijken met een batterij die langzaam leeg kan raken en soms niet voldoende energie meer heeft om goed te functioneren. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energy healing brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen en te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen. Maak een afspraak door een email te sturen naar: denise@denicious.nl


Wat kun je verwachten?

  • Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt. De sessie begint met een kort persoonlijk gesprek (intake). Er wordt besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken. 
  • Vervolgens kom je (aangekleed) op een comfortabele massagetafel te liggen.
  • Met het toepassen van diverse ‘healing technieken’ laat ik via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld in evenwicht te brengen.
  • Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

Maak een afspraak door een email te sturen naar: denise@denicious.nl

 

 


 


Ik werk ondersteunend op de reguliere zorg. Kijk onder Medische Disclaimer en voorwaarden en Tarieven voor meer informatie