Energy healing

  • Ervaar je vermoeidheid, burn-out verschijnselen of ben je gestrest?
  • Zit je niet lekker in je vel?
  • Of wil je gewoon even aandacht voor jezelf?

Luister naar je lichaam en laat je weer volledig opladen met positieve energie!


Ervaar een energy healing
Je lichaam is in zekere zin te vergelijken met een batterij die langzaam leeg kan raken en soms niet voldoende energie meer heeft om goed te functioneren. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energy healing brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen en te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen.


Body-Mind-Soul
Ik pas de methode van ‘Barbara Brennan Healing Science‘ toe, waarbij ik op het energieveld (o.a. aura-, chakras) van de persoon werk om de veroorzakende blokkades aan te pakken. Deze methode werkt vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat zowel ‘mind, body en soul’ van een persoon onder de loep genomen worden. Deze methode werkt vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat je energiehuishouding op zowel het fysieke-, emotionele- als ook het mentale niveau onder de loep wordt genomen. Het doel is te ontdekken wat de oorzaken van klachten zijn. Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en gevoelens kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Ik kan je helpen om je van onbewuste patronen bewust te maken, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd.


Wat kun je verwachten?

  • Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt. De eerste sessie begint met een persoonlijk gesprek (intake). Verder wordt er besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken.
  • Vervolgens kom je (aangekleed) op een comfortabele massagetafel te liggen.
  • Met het toepassen van diverse ‘healing technieken’ laat ik via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld in evenwicht te brengen.
  • Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

Kijk onder Tarieven voor meer informatie.