Kwalificaties

PERSOONLIJKE GEGEVENS
naam : Denise Harskamp
geboren : 9 juni 1972 te Hilversum
nationaliteit : Nederlandse

OPLEIDING

TJITZE’S ENERGY CELLULAR HEALING SCHOOL (TECHS), Findhorn, Schotland
2-jarige opleiding ‘Bodies of Light’, (12 x week praktijklessen)
Bodies of Light (diploma behaald)           2017-2018
Advanced Bodies of Light                           oktober 2018 tot  heden

TOTAL HEALTH , Houten 2018-heden
jaaropleiding ‘Medische Basiskennis’
anatomie, fysiologie, pathologie, sociologie, psychologie

HEAL, EN JEZELF OOK!, Jayne Jubb, Amsterdam
advanced cursus (Barbara Brennan) healing technieken 2016
basiscursus (Barbara Brennan) healing technieken 2012

Wonen op Curaçao   2014-2016
en rondreizen door Cariben & Zuid-Amerika
(Cuba, Colombia, Suriname, Brazilie, Peru, Bolivia, Argentinie, Uruguay)

CIVAS, Haarlem 2015-2016
studie ‘moleculaire (natuur) voeding’

AYURVEDIC COOKING 2017, Rada’s Kookstudio, Utrecht
AYURVEDIC FOOTMASSAGE, Curacao 2015

SECRETS OF THE ANCIENT HEALERS, Nick Polizi 2014-2016
– studie sjamanistische healingtechnieken & medische plantenkennis
– excursies naar sjamanen in Amazone & Latijns Amerika

OVERIGE OPLEIDINGEN

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM   1993-1996
Doctoraal Politicologie, cum laude afgestudeerd                                                                eindscriptie ‘VAMP’, instrument om marktinnovaties te introduceren
instrument verkocht aan Postkantoren bv en Postbank nv

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM   1992-1996
Doctoraal Communicatiewetenschappen, cum laude afgestudeerd                              Specialisatie: Informatiestudies en Telematica

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM   1991-1992
Propedeuse Sociologie (diploma behaald)

ACADEMIE VOOR GASTRONOMIE, Apeldoorn  2005-2006
gastronoom/sommelier (diploma behaald)

FAREL COLLEGE, Amersfoort 1984-1990
Atheneum, (diploma behaald)

 

PUBLICATIES

auteur van Boek ‘ het geheim van de chefs’
uitgever: A.W. Bruna, verschijningsdatum: november 2009
Een gastronomisch verhalenboek naar aanleiding van tafelgesprekken met
Nederlandse Michelinsterren chefkoks, waaronder Sergio Herman, Jonnie Boer.

auteur van Boek ‘Altijd Feest’
uitgever: Terra Lannoo, verschijningsdatum: oktober 2008
Een kookboek met ideeën en recepten voor ‘story dinners’ die ik professioneel heb ontwikkeld.