Pages Navigation Menu

Denicious, studio for health & happiness

Energy healing

Energy healing

Ervaar je vermoeidheid of ben je gestresst?
Zit je niet lekker in je vel?
Heb je een burnout of vage klachten?
Of wil je gewoon even aandacht voor jezelf?

Lekker in je vel met energy healing
Al deze symptomen zijn signalen dat het tijd is om even stil te staan en te luisteren naar je lichaam. Je lichaam is in zekere zin te vergelijken met een batterij die langzaam leeg kan raken en niet voldoende energie meer heeft om goed te functioneren. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energetische healing is een van de instrumenten die je hierbij kan helpen. Het kan je inzicht geven waar in je lichaam je energie blokkeert en ondersteunt in het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Mijn praktijk
In mijn praktijk pas ik de methode van ‘Barbara Brennan Healing Science‘ toe, waarbij ik op het energieveld (aura-, chakras) van de persoon werk om de veroorzakende blokkades aan te pakken.
Deze methode werkt vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat zowel ‘mind, body en soul’ van een persoon onder de loep genomen worden. Het brengt de energetische en psychologische aspecten van ieders probleem of ziekte samen, zodat alles weer met elkaar in balans gebracht kan worden en de energie weer vrij kan stromen.

Wat kun je verwachten?
Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliĆ«nt. De eerste sessie begint met een persoonlijk gesprek en het ‘Intakeformulier’ dat vooraf is ingevuld. Verder wordt er besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken.

Vervolgens kom je (aangekleed) op een comfortabele massagetafel te liggen. Met het toepassen van diverse ‘healingtechnieken’ laat ik via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld in evenwicht te brengen. Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

Duur en kosten: Strippenkaart-actie
De behandeling duurt gemiddeld 60-75 minuten.

Eerste kennismakingssessie vrijblijvend en kosteloos.
Vervolgsessies via Strippenkaart* totaal E 200,- voor 4 sessies. Dit is een tijdelijke actie tegen een zeer gereduceerd tarief ivm *.

* Op dit moment ben ik gediplomeerd ‘Energetisch Cellular Healer’ maar om als erkend Natuurgeneeskundig therapeut geregistreerd te worden (en door de verzekeraars vergoed te kunnen worden) volg ik nog de jaaropleiding ‘Medische basiskennis’. De verwachting is dat ik begin 2019 eea zal behalen waarna ik in mijn praktijk ook een hoger tarief zal hanteren. Ondertussen bied ik tijdelijk tegen een gereduceerd tarief mijn behandelingen aan.

Kwalificatie & opleidingen
Het diploma ‘Energetische Cellular Healing’ heb ik in mei 2018 behaald waarvoor ik een jaar lang iedere maand een week in Findhorn, Schotland praktijklessen volgde. Op dit moment volg ik nog de jaaropleiding ‘Medische basiskennis’om anatomie, fysiologie, pathologie, psychologische- en sociale kennis eigen te maken. Klik hier voor een overzicht van alle gevolgde opleidingen op dit vakgebied.

Een afspraak inplannen?
Een afspraak kun je maken door te klikken op deze link