Tarieven

* Gedurende de C-viruscrisis is mijn praktijk gesloten voor fysieke behandelingen en zal ik enkel online sessies geven. De tarieven voor deze online sessies zijn verlaagd t.o.v. normale tarieven.

Een online IRest of distance healing bedraagt
€ 75,- /60 minuten*
Een consult kan ook bestaan uit een combinatie van beide technieken.

* face-to-face IRest sessie in mijn praktijk bedraagt
  € 50,- / 30 minuten*

* Relax & Recharge consult op de massagetafel in mijn praktijk bedraagt
   € 90,- / 60 minuten*

* Je kunt een afspraak tot 48 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Voor een afzegging of verplaatsing minder dan 24 uur van te voren breng ik 50% van het tarief in rekening. Afzegging op dag zelf wordt het volle tarief in rekening gebracht.

*  vergoeding behandeling door verzekeraars

Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten)
wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars. Voor informatie over welke vergoedingen en welke verzekerings-maatschappijen hieronder vallen, raadpleegt u https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/
Mijn registratie is bekend bij CAT met therapeutnummer: CM1906-04-02-19.
AGBcode: 90106770 

Prestatiecode 24012 Energetische behandeling:
Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trilling-frequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.
Prestatiecode 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde:
Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.
 
Behandeling cadeau geven?
Ken je iemand die je graag een healingconsult cadeau zou willen geven? Ik beschik over cadeaubonnen (je kunt zelf waarde bepalen).