Baanbrekend

Opdrachtgever: ProRail (bij Tinker, 2004-2007)
Opdracht: Verlevendig de innovatieprijsvraag
Mijn rol in project: Consultant/Projectleider (bij Tinker imagineers, 2004-2007)

De innovatieprijsvraag werd door ProRail in het leven geroepen. Een jaarlijks terugkerende vakwedstrijd om bedrijven uit de sector uit te dagen baanbrekende oplossingen te bedenken voor het spoor. Ik ontwikkelde een teasercampagne in vakbladen voor infra-& vervoersector en een interactief congres om bedrijven uit de sector uit te dagen een innovatief idee in te sturen. De innovatieve uitstraling van de prijsuitreiking accentueerde ik door de bezoekers telkens op unieke locaties te ontvangen, zoals een reparatieloods met treinmateriaal en de bezoekers uit te dagen tot interactie. Tijdens de eerste uitreiking werd er ook feestelijk gedrumd op divers treinmaterieel die voor deze gelegenheid op het podium geplaatst werden.