Transformatie coaching

Ben je oververmoeid of sta je onder voortdurende spanning? Ben je somber, angstig of heb je depressieve gevoelens? Voel je je snel afgewezen? Kom je niet genoeg voor jezelf op? Zit je vast in bepaalde denk of gedragspatronen en lukt het je niet om dat te doorbreken? Heb je vage buik of hoofdpijnklachten of slaap je slecht? 

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!” Willem, client Denicious

Wat is transformatie coaching?
Door bewust te ervaren is het vaak mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. 

“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belmmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!” Judith, client Denicious

Ik pas voor het transformatie coachen mijn intuitieve vermogen (high sense perception), levenservaring en de methode iRest® toe. De methode is eenvoudig en heel effectief om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Het heeft bewezen wetenschappelijke resultaten in het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering. Richard Miller ontwikkelde deze methode die gebaseerd is op de oeroude Indiase lessen van Yoga Nidra. Hij transformeerde dit naar een toegankelijke vorm voor het moderne dagelijkse leven gecombineerd met klinische psychologie. Meer info op www.Irest.org.

Wat kun je verwachten bij transformatie coaching?
Je zit op een stoel recht tegenover mij. Ik ondersteun je om je aandacht naar binnen te richten en breng je naar een meditatieve staat van bewustzijn. Vervolgens stem ik af op je volledige energieveld. Zo voel ik wat er speelt bij je op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.  We beginnen de sessie met het zetten van een krachtige intentie, waarna je middels korte vragen begeleidt wordt in een zelfonderzoek langs de verschillende  fysieke-, emotionele-, mentale- en  bewustzijnslagen. Door diep op de klacht in te voelen, leer je anders naar de situatie te kijken en dit ook anders te voelen. Hierdoor verandert je perspectief en je relatie met de klacht. Na afloop vertel ik je mijn ervaring, krijg je inzicht in je status quo en bekijken we welke concrete stappen nog ondernomen kunnen worden en wordt het eventuele vervolg traject besproken. 

“Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne IRest en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!” Marly, client Denicious

Als IRest yoga teacher ben ik verbonden aan het internationale netwerk ‘Teachers Community Network (TCN). Dit netwerk bestaat uit een community van Irest therapeuten, docenten en docenten in opleiding.

Transformatie coaching boeken?

Transformatie coaching
€ 90,- / 60 minuten*
* mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door verzekeraars.
Boek deze behandeling door het invullen van het: contactformulier

* Je kunt een afspraak tot 48 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Voor een afzegging of verplaatsing minder dan 24 uur van te voren breng ik 50% van het tarief in rekening. Afzegging op dag zelf wordt het volle tarief in rekening gebracht.

**  vergoeding behandeling door verzekeraars
Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten)
wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars. Voor informatie over welke vergoedingen en welke verzekerings-maatschappijen hieronder vallen, raadpleegt u

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/alternatief-genezer/denicious-health-and-happiness

of https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/
Mijn registratie is bekend bij CAT met therapeutnummer: CM1906-04-02-19.
AGBcode: 90106770 

Prestatiecode 24012 Energetische behandeling:
Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trilling-frequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.
Prestatiecode 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde:
Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.