Relax & Recharge

    • Ervaar je vermoeidheid, burn-out of ben je gestrest?
    • Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten?
    • Of wil je gewoon even aandacht voor jezelf?

Luister naar je lichaam en laat je weer volledig opladen
met positieve energie!


Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en emoties (ook onbewust) kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energy healing* brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen, je bewust te maken van verstoringen op fysiek, emotioneel of geestelijk vlak en je te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen.

*Ik ben opgeleid volgens de methode van Barbara Brennan Healing

Wat kun je verwachten van een Relax en Recharge behandeling?

  • Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt. De sessie begint met een kort persoonlijk gesprek (intake). Er wordt besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken. 
  • Vervolgens kom je (aangekleed) op een comfortabele massagetafel te liggen.
  • Met het toepassen van diverse ‘healing technieken’ laat ik via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld in evenwicht te brengen.
  • Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

Relax en Recharge behandeling boeken?

Relax & Recharge behandeling op massagetafel
€ 90,- / 60 minuten*
Boek deze behandeling door het invullen van het: contactformulier
* mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door verzekeraars.

* Je kunt een afspraak tot 48 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Voor een afzegging of verplaatsing minder dan 24 uur van te voren breng ik 50% van het tarief in rekening. Afzegging op dag zelf wordt het volle tarief in rekening gebracht.

**  vergoeding behandeling door verzekeraars
Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten)
wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars. Voor informatie over welke vergoedingen en welke verzekerings-maatschappijen hieronder vallen, raadpleegt u

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/alternatief-genezer/denicious-health-and-happiness

of https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/
Mijn registratie is bekend bij CAT met therapeutnummer: CM1906-04-02-19.
AGBcode: 90106770 

Prestatiecode 24012 Energetische behandeling:
Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trilling-frequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.
Prestatiecode 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde:
Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code. De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel.
 

 Ik werk ondersteunend op de reguliere zorg. Kijk onder Medische Disclaimer en voorwaarden en Tarieven voor meer informatie