Relax & Recharge

  • Ervaar je vermoeidheid, burn-out of ben je gestrest?
  • Zit je niet lekker in je vel? Heb je vage klachten?
  • Of wil je gewoon even aandacht voor jezelf?

Luister naar je lichaam en laat je weer volledig opladen
met positieve energie!


Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en emoties (ook onbewust) kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Het is dus van groot belang om je energie op peil te brengen en te houden. Een energy healing* brengt je energie weer in balans, zodat je energie weer vrij kan stromen. Het geeft inzicht waar een blokkade zit en ondersteunt in het stimuleren van het zelf genezend vermogen van je lichaam. Ik ben getraind om verstoringen in energie waar te nemen en kan je begeleiden je energie te managen, je bewust te maken van verstoringen op fysiek, emotioneel of geestelijk vlak en je te ondersteunen je weer lekker in je vel te voelen.

*Ik pas de methode van Barbara Brennan Healing &
IRest Restorative Yoga nidra
toe.

Wat kun je verwachten van een Relax en Recharge behandeling?

 • Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt. De sessie begint met een kort persoonlijk gesprek (intake). Er wordt besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken. 
 • Afhankelijk van de behandeling wordt besloten om te zittend te starten (IRest) of   liggend (aangekleed) voor een energy healing op de massagetafel plaats te nemen.
 • IRest is developed by Richard Miller a modern day adaptation of the ancient meditative practice of Yoga Nidra mixed with clinical psychology.  In a 1:1 session the client is guided in a meditative & deep relaxing state from where a self inquiry start of thoughts, beliefs, emotions or images that are present in the moment. Research shows that IRest effectively reduces PTSD, depression, anxiety, insomnia and chronic pain. Read more on: www.irest.org
 • Energy Healing (volgens methode Barbara Brennan) doe ik via hands-on healing. Via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam laat ik energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele energieveld in evenwicht te brengen.
 • Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

Relax en Recharge behandeling boeken? klik hier

 Ik werk ondersteunend op de reguliere zorg. Kijk onder Medische Disclaimer en voorwaarden voor meer informatie