Energy Healing

“Energy healing is much more effective than chemical healing (& energy doesn’t even have side-effects)” – Bruce Lipton

Zelf leren werken met energie? Nieuw: 3 daagse cursus Energy Healing. Klik hier voor meer info.

Client ontvangt energy healing

Een ‘Energy healing’ stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt als een natuurlijk medicijn. Ik pas de methode van ‘Barbara Brennan Healing Science toe, waarbij ik op het energieveld (o.a. aura-, chakras) van de persoon werk om de veroorzakende blokkades aan te pakken. Deze methode werkt vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat je energiehuishouding op zowel het fysieke-, emotionele- als ook het mentale- en spirituele niveau onder de loep wordt genomen. Het doel is te ontdekken wat de oorzaken van klachten zijn.

Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en gevoelens kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Ik kan je helpen om je van onbewuste patronen bewust te maken, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd.

“Your energy has the power of a magnet. Remember that even feeling is energy, and in the matter of energy. Emotion= Energy in motion”


Wat kun je verwachten?

  • Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt. De eerste sessie begint met een persoonlijk gesprek (intake). Verder wordt er besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken.
  • Vervolgens kom je (aangekleed) op een comfortabele massagetafel te liggen.
  • Met het toepassen van diverse ‘healingtechnieken’ laat ik via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld in evenwicht te brengen.
  • Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

    afspraak voor sessie plannen? klik hier

Healingtechnieken die ik toepas zijn onder andere:
– chelatie: opladen en schoonmaken van auraveld (1e vier levels)
– chakra herstructureren
– hara healing (vooral als je je levensmissie kwijt bent)
– orgaan herstructureren
– ‘spinal cord’ reinigen
– brain balancing
– joy healing (vooral goed bij depressieve klachten, vermoeidheid)
– love healing
– relationele koorden reinigen
– corestar healing (transcedentale ervaring)


afspraak sessie plannen? klik hier