Feel Good Food

Gezonde voeding vormt de basis voor alle healing. Je slaapritme, digestie en mentale gezondheid hangen allemaal samen met de snacks en maaltijden die je tot je neemt. Met een achtergrond als gastronoom/sommelier, culinair schrijfster en ruim 20 jaar koken als Private Dining chef weet ik smakelijke en gezonde gerechten te bereiden. Het inmiddels ruim tien jaar verzorgen van mijn chronisch zieke zoon heeft mijn gerechten steeds bewuster en gezonder gemaakt, waarmee ik ook veel kennis toepas om lekker koolhydraatbeperkt, glutenvrij of lactosevrij te koken. Het moet tenslotte niet alleen gezond, maar ook echt lekker zijn, toch? Lees hier meer over mijn culinaire achtergrond.

 

 

Je kunt bij mij terecht met de volgende verzoeken:

1) Food for the chakra’s retraite
2) Kookworkshops
3) Private dinners 
4) Storydinners

Meer info?  Stuur een email naar denise@denicious.nl of vul het contactformulier in? Klik hier

 

Mijn culinaire boeken ter inspiratie
 
Het ontwikkelen van Storydinners is mijn specialiteit waarover ook mijn boek ‘Altijd Feest’ (2008) verscheen. Voor mijn tweede boek ‘het geheim van de chefs’ (2009) schoof ik bij de twaalf beste Nederlandse Michelinsterrenchefs aan tafel om hun passie en belevingswereld aan de buitenwereld bekend te maken. Beide boeken zijn nog via bol.com nog te bestellen.