Belgie

RETREATS  |  PROGRAMBELGIENEDERLAND |BEGELEIDERS | RECENT

Old Abbey
Brussel, Belgie

Beschikbare boekingsdata:
weekend 14-16 augustus 2020 – VOLGEBOEKT met wachtlijst
weekend 2-4 oktober 2020 – nog 3 plekken beschikbaar
weekend 8-10 januari 2021 – nieuwjaars-editie

Euro 499,- volledig verzorgd.

klik hier voor overzicht van wat allemaal is inbegrepen in de prijs

De weekend retraites worden gehouden in een oude Benedictijnse abdij (sinds 1085) die ooit gestart is als pelgrimsoord omgeven met prachtige 70 hectare oude hoge bomenpark en door water omringd. Een locatie die stilte en kalmte ademt. De abdij heeft een lange geschiedenis  waar kloosterleven afgewisseld is door ridders en Franse soldaten, maar uiteindelijk zijn oorspronkelijke functie als abdij weer heeft gekregen. Een unieke plek met een verhaal en een ziel. De abdij wordt omgeven door een boswarande op 13 km voor Brussel. Het interieur heeft nog vele authentieke details.

We gebruiken de kapel als meditatieruimte en met mooi weer zullen we ook buiten in de tuin of park mediteren of yogalessen geven.  De prachtige lichte glas in lood ruimte met gotische boogconstructie plafond doet dienst als onze yoga studio.

Social Deal:
Met deelname aan dit retraite maak je het mogelijk dat iemand die het lastig heeft, maar niet de financiele middelen heeft om mee te doen, gratis aan ons programma kan deelnemen. Meer info, klik hier

For booking email: info@denicious.nl or call: 06 21236700 (denise)

Comfortable kamers in de abdij
De standaardkamers zijn eenpersoonskamers, comfortabel maar sober zoals het in het kloosterleven gewoon is. Verwacht er geen grote luxe. Je vindt er enkel een bed, wasbak, tafel en stoel, maar alle kamers zijn licht, sereen en hebben een groot raam en uitzicht op de tuin of het park. De badkamers zijn op de gang en gedeeld (wel afgezonderd met deur en slot) en worden regelmatig schoongemaakt. Er zijn in de abdij geen prive badkamers aanwezig.Twee-persoons kamers zijn op verzoek ook beschikbaar. Vanwege de RIVM maatregelen enkel voor familieleden of koppels.


Beschikbare boekingsdata:
weekend 14-16 augustus 2020 – VOLGEBOEKT met wachtlijst
weekend 2-4 oktober 2020- nog 3 plekken beschikbaar
weekend 8-10 januari 2021- nieuwjaarseditie

Euro 499 p,p, volledig verzorgd


klik hier voor overzicht van wat allemaal is inbegrepen in de prijs

For more information and booking contact: denise@denicious.nl or call: 06 21236700