Belgie

RETREATS  |  PROGRAMBELGIENEDERLAND |BEGELEIDERS | RECENT

Old Abbey
Brussel, Belgie

Beschikbare boekingsdata:
weekend 14-16 augustus 2020 – VOLGEBOEKT met wachtlijst
weekend 2-4 oktober 2020 – Volgeboekt

weekend 2-4 juli 2020
BOEKINGSINFO (klik hier)  
EARLY BIRD actie voor 15 juni a.s.

Meer info of boeken? klik hier

De weekend retraites worden gehouden in een oude Benedictijnse abdij (sinds 1085) die ooit gestart is als pelgrimsoord omgeven met prachtige 70 hectare oude hoge bomenpark en door water omringd. Een locatie die stilte en kalmte ademt. De abdij heeft een lange geschiedenis  waar kloosterleven afgewisseld is door ridders en Franse soldaten, maar uiteindelijk zijn oorspronkelijke functie als abdij weer heeft gekregen. Een unieke plek met een verhaal en een ziel. De abdij wordt omgeven door een boswarande op 13 km voor Brussel. Het interieur heeft nog vele authentieke details.

We gebruiken de kapel als meditatieruimte en met mooi weer zullen we ook buiten in de tuin of park mediteren of yogalessen geven.  De prachtige lichte glas in lood ruimte met gotische boogconstructie plafond doet dienst als onze yoga studio.

Social Deal:
Met deelname aan dit retraite maak je het mogelijk dat iemand die het lastig heeft, maar niet de financiele middelen heeft om mee te doen, gratis aan ons programma kan deelnemen. Meer info, klik hier

For booking click here or email: info@denicious.nl or call: 06 21236700 (denise)

Comfortable kamers in de abdij
De standaardkamers zijn eenpersoonskamers, comfortabel maar sober zoals het in het kloosterleven gewoon is. Verwacht er geen grote luxe. Je vindt er enkel een bed, wasbak, tafel en stoel, maar alle kamers zijn licht, sereen en hebben een groot raam en uitzicht op de tuin of het park. De badkamers zijn op de gang en gedeeld (wel afgezonderd met deur en slot) en worden regelmatig schoongemaakt. Er zijn in de abdij geen prive badkamers aanwezig.Twee-persoons kamers zijn op verzoek ook beschikbaar. Vanwege de RIVM maatregelen enkel voor familieleden of koppels.


Beschikbare boekingsdata:
weekend 14-16 augustus 2020 – VOLGEBOEKT met wachtlijst
weekend 2-4 oktober 2020- Volgeboekt
weekend2-4 juli 2021
BOEKINGSINFO (klik hier)  
EARLY BIRD actie voor 15 juni a.s.

Meer info of boeken? klik hier

Inbegrepen in prijs volledig verzorgd is:
* 2 overnachtingen in comfortable eenpersoonskamer inclusief lakens, handdoek op basis van gedeelde badkamer. In de abdij zijn helaas geen prive badkamers aanwezig.

* Dagelijks 3 heerlijke maaltijden (vegetarisch)
   gezond ontbijt, warme lunch, licht diner
* Thee, organische kruidentee en water de hele dag beschikbaar.
* Dagelijks yoga: restorative mindful Yoga and/or Yoga Nidra
* Dagelijkse: geleide meditatie en mindfulness oefeningen
*1 x Individuele IRest consult (inbegrepen in prijs, maar optioneel)
* kampvuur en speciale ceremonie

Wat is niet inbegrepen
* Medische- en/of reisverzekering
* transport naar locatie
*De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We kunnen indien gewenst ondersteunen met het regelen van een shuttle taxi naar de locatie, zodat je makkelijk op de plek van je bestemming komt. Je betaalt de taxikosten hiervoor rechtstreeks aan de chauffeur.

Boekingsvoorwaarden
Bij boeking wordt 30% van de totaalprijs als (niet restitueerbare) aanbetaling gevraagd. Het resterende bedrag dient een week voor aanvang van het retraite voldaan te zijn. U ontvangt hiervoor een factuur. Mocht u het retraite door omstandigheden (bijvoorbeeld Covid-situatie) niet kunnen bijwonen dan bieden wij u de mogelijkheid op een van de andere data dit retraite bij te wonen.

For more information and booking contact: denise@denicious.nl or call: 06 21236700