Medische disclaimer en Privacy

Energy Healing is geen vervanging voor reguliere medische geneeswijzen. Ik werk ondersteunend op de reguliere medische zorg en zal indien benodigd doorverwijzen naar erkende specialisten .

Vergoeding door verzekeraars

Ik ben aangesloten bij CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten). wat inhoudt dat mijn behandelingen voor vergoeding in aanmerking komen bij diverse verzekeraars. Voor informatie over welke vergoedingen en welke verzekerings-maatschappijen hieronder vallen, raadpleegt u https://www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars/
AGB code: 90066004 | CAT-therapeut nummer: CM1906-04-02-19
prestatiecode: 24012 Energetische behandeling
prestatiecode: 24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde
KVKnummer 342008080000

Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT)

 Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/ Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Algemene voorwaarden: GAT_algemene_voorwaarden_voor_alternatieve_complementaire_therapeuten (1) denicious

Voor Beroepsaansprakelijkheid ben ik aangesloten bij Beroeps-verzekeraar Aanvullende Therapeuten (BAT).
Verzekeringscertificaat-BAT_2019

PRIVACY VERKLARING
Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld conform de Privacywetgeving. Meer daarover vind je in mijn privacyverklaring.

IRest Teachers Community Network (TCN)
IRest is gebaseerd op de oude lessen van Yoga Nidra en getransformeerd naar een toegankelijke vorm voor het moderne dagelijkse leven. Als Irest yoga teacher- level 2 ben ik verbonden aan het internationale netwerk ‘Teachers Community Network (TCN). Dit netwerk bestaat uit een community van Irest therapeuten, docenten en docenten in opleiding.