Mijn culinaire achtergrond

Mijn culinaire passie heeft zich sinds 1999 professioneel ontwikkeld. Ik behaalde mijn diploma Gastronoom/Sommelier aan de Academie voor Gastronomie (2006), volgde diverse kookcursussen (o.a. Librije’s Atelier en Ayurveda) en organiseerde ruim twintig jaar Private Dinners. Het ontwikkelen van Storydinners werd een specialiteit waarover ook mijn boek ‘Altijd Feest’ verscheen. Voor mijn tweede boek ‘het geheim van de chefs’ schoof ik bij de twaalf beste Nederlandse Michelinsterrenchefs aan tafel om hun passie en belevingswereld aan de buitenwereld bekend te maken.

De afgelopen jaren heeft mijn culinaire activiteiten o.a. door de diabetes type 1 en chronische darmproblemen van mijn zoon, waarbij koolhydraat beperkt en glutenvrij eten veel verbetering gaven, zich steeds meer ontwikkeld in een gezondere richting waardoor ik ook gezond eten en leefsstijl advies in mijn praktijk heb opgenomen. Ik beschik over kennis en ervaring met glutenvrij, lactosevrij en koolhydraatarme voeding, die uiteraard wel gastronomisch interessant bereid worden.