Online coaching

Naast behandelingen in mijn praktijk bied ik ook online sessies aan. Zeker in de Covid-context is dit een ideale manier om op een veilige manier persoonlijk contact te hebben. Het resultaat van een online transformatie coachingsessie of afstands-healing is hetzelfde als bij live contact. Ik werk vanuit mijn praktijk, en de cliënt zit of ligt rustig thuis terwijl hij of zij de sessie volgt of volledige energetische behandeling ontvangt. Tijdens de behandeling blijft de videoverbinding open, zodat je kunt reageren op wat je ervaart.

Dankbaar dat cliënten de effecten van deze online behandeling op deze manier net zo voelen als bij een fysieke behandeling in mijn praktijk.

Hieronder enkele ervaringen van clienten:

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!” Willem, client Denicious

“Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne coaching en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!” Marly, client Denicious

afspraak online sessie plannen? klik hier