Online sessies

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!” Willem, client Denicious

Naast behandelingen in mijn praktijk bied ik ook online sessies aan. Het resultaat van een online transformatie coachingsessie of afstands-healing is hetzelfde als bij live contact. Ik werk vanuit mijn praktijk, en de cliënt zit of ligt rustig thuis terwijl hij of zij de sessie volgt of volledige energetische behandeling ontvangt. Tijdens de behandeling blijft de videoverbinding open, zodat je kunt reageren op wat je ervaart.

Dankbaar dat cliënten de effecten van deze online behandeling op deze manier net zo voelen als bij een fysieke behandeling op tafel. Hieronder enkele ervaringen van clienten:

“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belemmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!” Judith, client Denicious

“Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne coaching en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!” Marly, client Denicious

afspraak online sessie plannen
Als je behoefte hebt aan extra ondersteuning of meer inzicht, neem dan contact met me op door een email te sturen naar: denise@denicious.nlof stuur me een bericht met je naam en telefoonnummer via 06 21236700  (Whatsapp), dan neem ik contact met je op.