Retraites

Food for the chakra’s  retreat

Versterk je immuunsysteem en geniet terwijl we de lekkerste gastronomische vega(n) recepten o.l.v professionele bewuste chefkok bereiden. Iedere dag staat er een specifieke chakra centraal waarbij we focussen op kleur, geur en eigenschappen van de ingredienten om dit chakra in balans te brengen. Aanvullend is er bijbehorende meditatie, mindfulness en yoga.* In informele sfeer en in de avond laten we de open haard branden.

FOOD FOR THE CHAKRA’S | Wijlre, Geuldal, Limburg NL
Bewuste kookworkshops & yogavakantie
by Denise Harskamp & Julia Otilia|
Chakra Yoga Yuna van Munster |  Soundhealing Sylvia Reynen
* classes in dutch/english depending on group

Beschikbare data
2021
Midweek 6 – 10 September 2021 – volgeboekt
Midweek 29 november – 3 december 2021 laatste plek
2022
Midweek 25 -29 april 2022 – inschrijving net geopend

* Mogelijk alleen kookworkshops te volgen en geen yoga. Ook andersom:  enkel yogalessen en genieten van (h)eerlijk eten zonder kooklessen te volgen. Je selecteert op welke wijze je het programma wilt volgen.

Accomodatie

Soms ontdek je echt verborgen pareltjes. Deze middeleeuwse carrehoeve ligt tussen de heuvels en de wijngaarden van het Geuldal. De accomodatie heeft een ecologische moestuin waar we ook verse kruiden of ingredienten uit kunnen verkrijgen. Overal waar je kijkt is het groen. De eigenaresse heeft deze hoeve werkelijk ongelofelijk mooi gerestaureerd en vele authentieke elementen weten te behouden. De ruime leefruimte met open haard en oude balken is karakteristiek en ook elke slaapkamer heeft een eco-luxe uitstraling.

Wat kost het?

SAMENBOEKKORTING Euro 799,- p.p. all in
op basis van eco-luxe tweepersoonskamer met prive badkamer.

LAST MINUTE actie Euro 849,- p.p. all in *
op basis van eco-luxe individuele kamer met gedeelde badkamer.

  • Prive kamer met prive badkamer zijn schaars, maar op verzoek en tegen toeslag beschikbaar. Echter standaard zijn al onze kamers individueel eco-luxe kamers met een gedeelde badkamer die je hooguit met een andere kamer deelt. 
  • ** In overleg kijk ik graag naar de mogelijkheden voor mensen die graag aan dit retraite willen deelnemen, maar voor wie het budget niet direct toereikend is.  Informeer naar de mogelijkheden.

Wat is inbegrepen?

* 4 overnachtingen in eco-luxe kamer (basis is eenpersoons kmr /gedeelde   badkamer). Prive kamer tegen toeslag te boeken indien beschikbaar.
* inclusief dagelijkse kook- en yogalessen
* het Denicious receptenboek
* 3x maaltijden/dag (ontbijt, lunch, diner)| * vegetarisch, vegan op verzoek
* verse kruiden thee of losse thee, koffie, water
* Professionele vegetarische/vegan  kooklessen met uitleg  ook over werking op    chakra’s.  Dieet en/of vegan vooraf even overleggen.
  Ervaring koken niet vereist. 
* chakra yoga: restorative yoga (hatha/yin) en ontspannende yoga nidra.
  Ervaring yoga niet vereist. 
* cacao ceremonie & soundhealing klankschalen concert. 

Betalingsmogelijkheden

* Bij boeking wordt een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. De tweede 50% dient een week voor aanvang van het retraite te worden voldaan. U ontvangt hiervan tzt een factuur.

♥ Reserveer je plek of meer informatie klik here
of stuur me een whatsapp +31 6 21236700 of email: denise@denicious.nl

Over Denicious
De holistiche praktijk Denicious is in handen van Denise Harskamp. Zij  heeft een achtergrond als 20 jr Private Dining chef, Culinair schrijfster & Holistisch therapeut waarmee gastronomische bewuste gerechten gegarandeerd zijn. In haar kookworkshops richt ze zich op vegetarisch en vegan gerechten, hoewel ze persoonlijk ook van vis houdt en af en toe vlees van goede afkomst. Ze haalt haar uitdaging juist om met groenten en verse kruiden en specerijen interessante gerechten te bereiden. Haar ervaring met zowel ayurvedische gerechten als ook enkele jaren trainingen in de keuken van het bekende Michelinsterren restaurant Librije in Zwolle heeft haar mooie inspiratie gegeven om nieuwe gastronomische vegetarische en vegan recepten met een eigen Denicious twist te ontwikkelen. Deze recepten deelt ze graag met je tijdens de kookworkshops.

Enkele gerechten uit het menu ter inspiratie:
– homemade kombucha – gefermenteerde weerstandsverhogende drank
–  gerookte bietenburger met balsamicouitjes
– pumpoen abrikozen couscous met eetbare viooltjes
– jackfruit rendang

♥ Reserveer je plek of meer informatie klik here
of stuur me een whatsapp +31 6 21236700 of email: denise@denicious.nl

Mocht het programma door onvoorziene omstandigheden (bijv. Covid situatie) niet door kunnen gaan dan zullen we deelnemers uit een van de andere data in 2021 laten kiezen om deel te nemen aan het programma.In termijnen betalen is in overleg ook mogelijk.

Laatste nieuwtjes of inspiratie?
Volg op social media:

insta: denicious_mindful_food
Facebook: Denicious NL