Retraites & Training

RETREATS  |  PROGRAMBELGIELIMBURG | UTRECHT  |BEGELEIDERS | RECENT

 Retraite kalender

SEPTEMBER
Monday 6 – 10th September 2021
FOOD FOR THE CHAKRA’S
by Sunyoung Glebbeek & Denise Harskamp
Soundhealing; Sylvia Reynen
Middeleeuwse carrehoeve in Limburg, Nederland
Kooklessen, masterclasses en yoga op een verwen-locatie in het Geuldal in Zuid-Limburg.

Met de chakra’s als kapstok om je immuunsysteem te versterken gaan we samen koken, eten en bewegen. In informele sfeer en met veel ruimte voor ontspanning en plezier. We sluiten de week af met een speciaal hiervoor ontwikkelde soundhealing!

* LET OP: Koken of yoga is niet verplicht. Als je het fijn vindt om te focussen op ontspannen en lekker verzorgd te worden met heerlijk eten dan is dit ook mogelijk.

 

Midweek bestaat uit:
* 4 overnachtingen in eco-luxe kamer (basis is eenpersoons kmr /gedeelde badkamer) inclusief kook- en yogalessen, 3x maaltijden/dag (ontbijt, lunch, diner), thee/water en het Denicious receptenboek.
* Professionele kooklessen en masterclassses (ervaring koken niet vereist)   Denise heeft achtergrond als 20 jr Private Dining chef waarmee gastronomische bewuste vegetarische gerechten gegarandeerd zijn. ( dieet en/of vegan vooraf even    overleggen)
* chakra yoga: restorative yoga (hatha/yin) en ontspannende yoga nidra (ervaring
  yoga niet vereist).
* soundhealing concert

 

De 5-daagse retraites vinden plaats in een gerenoveerde middeleeuwse hoeve met veel authentieke details in het uiterste zuiden van Nederland.
Meer informatie over middeleeuwse hoeve in Limburg, Nederland? klik hier.

EARLY BIRD actie (Euro 50 korting) boeking voor 15 augustus a.s.
SAMENBOEK KORTING (EURO 100) bij boeking 2 personen in tweepersoonskamer

BOEKINGSINFO (klik hier)  

Mocht het programma door onvoorziene omstandigheden (bijv. Covid situatie) niet door kunnen gaan dan zullen we deelnemers uit een van de andere data in 2021 laten kiezen om deel te nemen aan het Inner Alchemy programma.In bijzondere gevallen zullen we gedane aanbetaling retourneren. In termijnen betalen is in overleg ook mogelijk.

Yoga teacher trainingkalender

 

Inner Alchemy
Op een prachtige, natuurlijke plek krijg je in dit programma de rust, ruimte en voeding om je weer te verbinden met je ware zelf. Met ons unieke en intensieve programma maak je op een diep niveau contact met jezelf en bevrijd je je van belemmerende patronen en overtuigingen.

Ervaar je continue stress? Heb je fysieke klachten die maar niet weg gaan? Heb je last van angst of emotionele pijn? Ga je over je grenzen heen? Ben je hooggevoelig? Staat jouw leven in het teken van anderen? Zou je willen leren om vanuit jouw hart te leven? Dan nodigen we je uit op onze intensieve transformatie retraite en jouw oude patronen los te laten!

Via restorative yoga, ademwerk, mindfulness, meditatie en individuele IRest consults maak je contact maken met jouw kracht, liefde en levensenergie. We gaan diep, heel diep waardoor je je bewust wordt van jouw spanning, emoties en gedachten en deze kunt transformeren. Je gaat oude programma’s die nog actief zijn in je systeem en in je leven opruimen. 

Na deze training

 • Zit je vol inzichten en ideeën.
 • Ben je tot bezinning gekomen.
 • Heb je magische momenten beleefd.
 • Ben je heel veel oude gedachten, gevoelens, blokkades, pijnstukken en angsten kwijt.
 • Weet je jezelf uit te drukken als je meest authentieke zelf. Je bent in contact gekomen met je kern: met wie je in werkelijkheid bent.
 • Ervaar je een diepe ontspanning en genezing.
 • Heb je kennis over jezelf en de antwoorden waar je naar op zoek was.

Wat kun je verwachten?
Door de combinatie van yoga, meditatie, bewuste voeding (vegetarisch) en individuele begeleiding is deze retraite een fysieke, emotionele, mentale en spirituele detox. In deze retraite ga je veel dieper dan je mogelijk kunt bedenken. Een transformatie retraite wordt dan ook vaak ervaren als life-changing!

De retraites worden gegeven in kleine groepen (max. 10 personen) waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Samen met onze bezielde begeleiding en de bedding van een groep maak je een diepgaande innerlijke reis. Door middel van transformatieve coachtechnieken helpen we jou oude stukken op te lossen. Je krijgt helder wat er in jouw leeft, wat er gezien en gehoord wil worden. Je ontmoet jezelf en buigt oude overtuigingen om naar kracht.

Je bent geheel vrij in het besteden van je eigen tijd in dit retraite. Onze intentie is je te helpen met je persoonlijke ontwikkeleng in je eigen tempo en je te laten genieten van de plek waar je je begeeft. We willen dat je maximaal geniet op een manier die bij je past om je optimaal geestelijk en lichamelijk fit te voelen en innerlijke harmonie met jezelf te ervaren. Je zult begrijpen dat we je wel aanbevelen om het programma grotendeels te volgen om maximaal van de voordelen te profiteren.

Uiteraard is er tijdens de retraite ook alle ruimte voor plezier, humor, gekkigheid en speelsheid.

Kortom…

 • Diepgaande meditaties
 • Transformatie processen
 • Groepsprocessen
 • Individuele sessies
 • Veel leren over jezelf en persoonlijke & spirituele ontwikkeling
 • Lekker ontspannen en tot diepe rust komen
 • Verbinding en plezier
 • Lekker (vegetarisch) eten en drinken

Voor wie?

Het Inner Alchemy programma is bedoeld voor:
Iedereen die openstaat voor dit pad van meditatie en zelfrealisatie.

Iedereen die de innerlijke strijd graag wil veranderen met beperkte gedachten, overtuigingen of emoties.

Iedereen die echt vanuit zijn hart wil leven

Iedereen die blij wordt van yoga , deze is toegankelijk voor alle niveaus (beginners of gevorderden)

Iedereen die diepe innerlijke rust en ontspanning wil ervaren

♥ Reserveer je plek of meer informatie klik here

Het nieuwe Samen
Bij onze retraites staat jouw welzijn centraal. In deze periode zijn accommodatie en programma zorgvuldig aangepast aan de actuele gezondheidsinstructies van de overheid en het RIVM. Alle deelnemers worden duidelijk geïnstrueerd over de spelregels en de aanpassingen met betrekking tot hygiëne en 1,5 meter afstand.

Programma

Het programma bestaat uit meditatie, yoga, ademwerk en individuele IRest consults. Er is in de middag voldoende ruimte voor jezelf. Daar mag je zelf invulling aan geven. Bewust gezond en lekker vegetarisch eten vinden wij vanzelfsprekend.
Klik hier voor globale dagindeling van het programma

Begeleiding
Deze retraite wordt gegeven door yogamaster Swami Antar Khirad en transformatie coach/holistisch therapeut Denise Harskamp. Swam Antar Khirad en Denise Harskamp hebben hun krachten gebundeld. Sinds 2019 verzorgen ze met veel plezier en toewijding samen retraites o.a. in Curaçao en India en nu dus ook in Nederland en Belgie. Ze vullen elkaar aan en vormen een prachtige eenheid voor een onvergetelijke tijd. Meer info over de begeleiders, klik hier.

Locatie, data en prijs

De 2-daagse retraites worden gehouden in abdij Samaya in Werkhoven, Utrecht, Nederland.
Meer informatie over locatie, data en prijs bij abdij Samaya? klik hier.

De 3-daagse retraites worden gehouden in Oude abdij, Belgie
Meer informatie over locatie, data en prijs bij Oude abdij? klik hier.

De 5-daagse retraites vinden plaats in een gerenoveerde middeleeuwse hoeve met veel authentieke details in het uiterste zuiden van Nederland.
Meer informatie over middeleeuwse hoeve in Limburg, Nederland? klik hier.

♥ Reserve your spot or ask for more info click here

Recent retreats

INDIA, RISHIKESH
‘Inner Alchemy’
9 days Emotional Release & deep relaxation
www.rishisinternational.com
9-17 March 2020  

Click here for an impression

CURACAO, WESTPUNT
‘Healing & Wellbeing’
7 days yoga & meditation & private counselling
www.denicious.nl
9-15 September 2019