"Pas wanneer je emoties helemaal kunt doorvoelen zowel de positieve als de negatieve dan kun je het leven omarmen."

Transformatie Coaching

Verandering ligt bij jezelf, maar kun je vaak niet alleen.

Ik help je te ontspannen en weer op te laden, maar ook van onbewuste patronen bewust te worden, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd. Op mijn eigen krachtige en zachte wijze ga ik graag met je aan de slag.

Word de beste versie van jezelf

Alles zit al in je maar je weet niet waar te beginnen. Je bent je niet bewust van de signalen van je eigen lichaam en veel bezig bent met piekeren en overdenken. Wanneer je ‘uit je hoofd’ gaat en naar je gevoel luistert, kun je de beste versie van jezelf worden. Samen gaan we onderzoeken wat voor jou de beste manier is om van jouw blokkades af te komen waarmee we kunnen zorgen dat jouw lichamelijke klachten minder worden of zelfs verdwijnen, en hoe we jouw beperkende overtuigingen kunnen omzetten naar jouw kracht, naar jouw kwaliteiten. Tijdens mijn coaching hou ik jou een spiegel voor die nodig is om bewust te worden. Naar jezelf kijken kan behoorlijk confronterend zijn maar dat is de enige weg als je echt wilt veranderen!

Wat is transformatie coaching?

Door bewust te ervaren is het mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. 

 

Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. Door mijn brede wetenschappelijke achtergrond te combineren met mijn intuitieve vermogen (high sense perception) & levenservaring help ik jou met het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering. 

Afspraak voor een sessie plannen?

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een  sessie.

Bart-verticaal-en-profil-lacht-handen-close-denise-JPG1619855322198-scaled

Ik kijk met jou naar wat nodig is. Of het juist een sessie mag zijn waarin we iets doorbreken of waarbij opladen en ontspannen voorop staat. Natuurlijk kun je zelf ook aangeven waar je behoefte aan hebt. Ik hanteer de methode Restorative IRest* van klinisch psycholoog  Richard Miller in combinatie met Energy Healing van Barbara Brennan. Beide methoden werken vanuit een holistisch perspectief wat betekent dat er vanuit zowel het fysieke-, emotionele-, mentale- alsmede spirituele lagen van het lichaam gekeken wordt. Het achterhalen en oplossen van de oorzaak van de klachten is hierbij het uitgangspunt.


*IRest is a modern day adaptation of the ancient meditative practice of Yoga Nidra and developed by clinical psychologist Richard Miller. In a 1:1 session the client is guided in a meditative & deep relaxing state from where a selfinquiry start of thoughts, beliefs, emotions or images that are present in the moment.  Research shows that IRest effectively reduces PTSD, depression, anxiety, imsomnia and chronic pain. Read more on: www.irest.org

Wat cliënten zeggen

5
5/5
"Denise heb ik voor het eerst kennis gemaakt met I rest. Door haar warme doortastende werkwijze lukte het bij mijn diepere emoties te komen en een zeer beklemmende benauwdheid los te laten. Opmerkelijk was het te constateren dat deze emotie er vanaf mijn vroege jeugd zat. Wat een bevrijding en verrijking. En hoewel ik verwachte dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn om mij zo kwetsbaar open te stellen was dit door Denise haar warme aanpak absoluut niet het geval. Een ervaring die ik iedereen gun."
Esther W
5.0
5/5
"Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belmmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!”
Judith A
5.0
5/5
"Ik kende iRest niet, maar vond het geweldig! Denise stelde me in een co-meditatie allerlei vragen die me dichter bij mezelf brachten. Ze heeft een prettige, rustige stem en haar aanwezigheid was zelfs voelbaar op afstand. Ze heeft me geholpen met een stukje zelfonderzoek. Ik voelde me na afloop veel meer ontspannen, top!"
Babs van G.
5
5/5
"Wat een warme, liefdevolle, toegankelijke vrouw! Het klopt precies met alle recensies die ik over haar gelezen had! Een groot invoelend vermogen, straalt rust uit en je voelt gelijk een klik, alsof je haar al jaren kent. Ik heb op dit moment 2 behandelingen van Denise gehad. Een visualisatie en een energetische healing. Met verwondering heb ik de diepte van deze behandelingen ervaren. Bij de visualisatie krijg je op zachte wijze inzichten waar je zelf mee aan de slag kan. Je ruimt oude ballast op en er komt iets nieuws voor in de plaatst. Bij de healing kon ik me in vertrouwen overgeven en heb een bijzondere ervaring gehad.Ik ga zal haar beslist nog vaker ont-moeten ! "
Anita van Hoenderdaal
5.0
5/5
"Ik heb een aantal behandelingen bij Denise gedaan. Voel me de dagen daarna altijd zo ontspannen en rustig. En dat gevoel neem ik steeds meer mee, m’n leven in. Zo blij mee! Denise straalt rust en vertrouwen uit, erg prettig om bij te kunnen ontspannen. Ik had nog nooit eerder een healing gedaan en vond het best spannend maar voelde meteen dat het goed zat, en dat bleek ook zo te zijn ”
Nyncke K.
5.0
5/5
"Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!"
Willem Snel

ONLINE coaching

Naast behandelingen in mijn praktijk bied ik ook online sessies aan. Zeker in de Covid-context is dit een ideale manier om op een veilige manier persoonlijk contact te hebben. Het resultaat van een online transformatie coachingsessie of afstands-healing is hetzelfde als bij live contact. 


Ik werk vanuit mijn praktijk, en de cliënt zit of ligt rustig thuis terwijl hij of zij de sessie volgt of volledige energetische behandeling ontvangt. Tijdens de behandeling blijft de videoverbinding open, zodat je kunt reageren op wat je ervaart.

Afspraak voor een sessie plannen?

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een sessie.