Transformatie coaching

Verandering ligt bij jezelf, maar kun je vaak niet alleen. Ik help je te ontspannen en weer op te laden, maar ook van onbewuste patronen bewust te worden, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd. Op mijn eigen krachtige en zachte wijze ga ik graag met je aan de slag.

Word de beste versie van jezelf

Alles zit al in je maar je weet niet waar te beginnen. Je bent je niet bewust van de signalen van je eigen lichaam en veel bezig bent met piekeren en overdenken. Wanneer je ‘uit je hoofd’ gaat en naar je gevoel luistert, kun je de beste versie van jezelf worden. Samen gaan we onderzoeken wat voor jou de beste manier is om van jouw blokkades af te komen waarmee we kunnen zorgen dat jouw lichamelijke klachten minder worden of zelfs verdwijnen, en hoe we jouw beperkende overtuigingen kunnen omzetten naar jouw kracht, naar jouw kwaliteiten. Tijdens mijn coaching hou ik jou een spiegel voor die nodig is om bewust te worden. Naar jezelf kijken kan behoorlijk confronterend zijn maar dat is de enige weg als je echt wilt veranderen!

“Pas wanneer je emoties helemaal kunt doorvoelen zowel de positieve als de negatieve dan kun je het leven omarmen.

Wat is transformatie coaching?

Door bewust te ervaren is het mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. Door mijn brede wetenschappelijke achtergrond te combineren met mijn intuitieve vermogen (high sense perception) & levenservaring help ik jou met het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering. Ik kijk met jou naar wat nodig is. Of het juist een sessie mag zijn waarin we iets doorbreken of waarbij opladen en ontspannen voorop staat. Natuurlijk kun je zelf ook aangeven waar je behoefte aan hebt. Ik hanteer de methode Restorative IRest* van Richard Miller in combinatie met Energy Healing van Barbara Brennan. Beide methoden werken vanuit een holistisch perspectief wat betekent dat er vanuit zowel het fysieke-, emotionele-, mentale- alsmede spirituele lagen van het lichaam gekeken wordt. Het achterhalen en oplossen van de oorzaak van de klachten is hierbij het uitgangspunt.

Door bewust te ervaren is het mogelijk bepaalde gedachten, emoties of innerlijke overtuigingen los te laten of te transformeren en kalmeer je je zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen. Door mijn brede wetenschappelijke achtergrond te combineren met mijn intuitieve vermogen (high sense perception) & levenservaring help ik jou met het loslaten van emotionele blokkades, trauma verwerking (PTSS) en pijnvermindering.

Ik kijk met jou naar wat nodig is. Of het juist een sessie mag zijn waarin we iets doorbreken of waarbij opladen en ontspannen voorop staat. Natuurlijk kun je zelf ook aangeven waar je behoefte aan hebt. Ik hanteer de methode Restorative IRest* van Richard Miller in combinatie met Energy Healing van Barbara Brennan. Beide methoden werken vanuit een holistisch perspectief wat betekent dat er vanuit zowel het fysieke-, emotionele-, mentale- alsmede spirituele lagen van het lichaam gekeken wordt. Het achterhalen en oplossen van de oorzaak van de klachten is hierbij het uitgangspunt

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Klik hier

ONLINE coaching
Naast behandelingen in mijn praktijk bied ik ook online sessies aan. Zeker in de Covid-context is dit een ideale manier om op een veilige manier persoonlijk contact te hebben. Het resultaat van een online transformatie coachingsessie of afstands-healing is hetzelfde als bij live contact. Ik werk vanuit mijn praktijk, en de cliënt zit of ligt rustig thuis terwijl hij of zij de sessie volgt of volledige energetische behandeling ontvangt. Tijdens de behandeling blijft de videoverbinding open, zodat je kunt reageren op wat je ervaart.

Boek hier een afspraak voor online coaching? Klik hier

*IRest is a modern day adaptation of the ancient meditative practice of Yoga Nidra and developed by clinical psychologist Richard Miller. 
In a 1:1 session the client is guided in a meditative & deep relaxing state from where a selfinquiry start of thoughts, beliefs, emotions or images that are present in the moment.  Research shows that IRest effectively reduces PTSD, depression, anxiety, imsomnia and chronic pain. Read more on: www.irest.org