“Energy healing is much more effective than chemical healing (& energy doesn’t even have side-effects)” – Bruce Lipton

Energy Healing

Een van de belangrijkste oorzaken waardoor mensen niet herstellen van klachten is een gebrek aan energie in het lichaam. Vasthouden van problemen en gevoelens kost veel energie. Het weer in overeenstemming brengen van wat je denkt, voelt en doet zorgt voor balans en laat je weer stralen, vitaal en gelukkig voelen. Ik kan je helpen om je van onbewuste patronen bewust te maken, je emoties te leren begrijpen en meer vanuit je hart te gaan leven in plaats vanuit je hoofd.

 

"Your energy has the power of a magnet. Remember that even feeling is energy, and in the matter of energy. Emotion = energy in motion"

Ik pas de methode van ‘Barbara Brennan Healing Science toe, waarbij ik op het energieveld (o.a. aura-, chakras) van de persoon werk om de veroorzakende blokkades aan te pakken. Deze methode werkt vanuit een holistisch perspectief wat inhoudt dat je energiehuishouding op zowel het fysieke-, emotionele- als ook het mentale- en spirituele niveau onder de loep wordt genomen. Het doel is te ontdekken wat de oorzaken van klachten zijn.

Wat kun je verwachten?

  • Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt. De eerste sessie begint met een persoonlijk gesprek (intake). Verder wordt er besproken waaruit de behandeling bestaat, maar ook wat je zelf verwacht en wilt bereiken.
  • Vervolgens kom je (aangekleed) op een comfortabele massagetafel te liggen.
  • Met het toepassen van diverse ‘healingtechnieken’ laat ik via mijn handen op verschillende plekken van je lichaam energie stromen. Beginnend met je voeten en daarna omhoog werkend, via je gewrichten en chakras, naar je hoofd. Er wordt op alle zeven verschillende niveaus van je energieveld gewerkt om je hele veld in evenwicht te brengen.
  • Aan het eind van de behandeling lig je nog enkele minuten op tafel. Clienten ervaren vaak een diepe ontspanning en komen zo stap voor stap weer dichter bij zichzelf.

Afspraak voor een sessie plannen?

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een Energy Healing sessie.

Healingtechnieken die ik toepas zijn onder andere

Wat cliënten zeggen

5.0
5/5
"Denise is in haar healingen heel zacht en zuiver voelend aanwezig. Ze weet je zo snel thuis te laten voelen en te ontspannen om de behandeling diep te kunnen ervaren. Ze voelt feilloos aan wat nodig is, ‘aanraking’ behoeft. Ze raakt het wezenlijke aan vanuit haar zachte en toch krachtige healing..... "
Annette del Prado
5.0
5/5
"Denise is a skilled and experienced healer. She is a compassionate and sensitive person and brings the depth of her life experience to her work. She is deeply committed to exploring the inner life, however challenging this may be. I felt safe and held in Denise’s hands and trusted her guidance and intuition "
Kate Miriam Bevan Baker
5.0
5/5
"I wanted to share with you how amazing I have been feeling since the retreat and our session. Is indescribable the energy and peace I feel. "
Monica Velasco
5.0
5/5
'"Als eerste ontzettend bedankt voor wat je bij me hebt gedaan en losgemaakt. Je hebt me zo goed geholpen boven al mijn verwachtingen in. Ook moet ik toegeven dat ik er blanco in ging, ik had geen idee, maar ik geef toe eenmaal dat ik jou kamer binnenstapte voelde ik me meteen kalm en zelfs vertrouwd. Voor mij zegt dat heel veel !!Jou sessie, ik kan er niet omheen, zo'n bijzondere ervaring !! Thank you so much. Groetjes Munni Ik kom gauw weer terug "
Muni Korver
5.0
5/5
"Denise’s empathisch vermogen is bijzonder goed, ze luistert aandachtig naar je klachten en/of wensen en heeft altijd ruimte voor je, ook tussen de sessies door. Haar doel is echt om jou te helpen met je doel of om je doel te helpen formuleren. Haar retraites zijn tevens de moeite waard om aan deel te nemen."
Anne Merkestein

Zelf leren werken met energie?

Schrijf je in voor onze 3 daagse Energy Healing cursus.
In deze cursus leer je onder andere meer over energievelden, aura’s en healing.