Reviews

Wat klanten zeggen over de sessies van Denicious

“Ik vond de Irest met jou echt geweldig. Dat heeft ook zoveel indruk op mij gemaakt. Het lijkt heel simpel/eenvoudig, maar het voelt alsof er echt iets dieps is aangeraakt tijdens die sessie”

Lexa van Daalen

“I wanted to share with you how amazing I have been feeling since the retreat and our session. Is indescribable the energy and peace I feel”

Monica Velasco

“Door Denise haar warme en persoonlijke aanpak voel je je direct vertrouwd. Ze spreekt vanuit ervaring en heeft daarnaast ontzettend veel kennis. Ze heeft mij geholpen met het loslaten van enkele diepgewortelde emoties. Niet door ze af te wijzen, maar door er met liefde naar te kijken. Het heeft mij op een bijzondere manier uit de ratio getrokken en bevrijdt van gedachten die mij belmmerden in mijn ontwikkeling. Haar aanpak pas ik nog regelmatig zelf toe en heb hierdoor meer rust en vertrouwen gekregen! Een heel mooie ervaring die ik veel mensen kan aanraden!”

Judith Al

“Ik heb ervaring met de behandelingen in Denise haar praktijk, maar ook recent enkele onlíne coaching en distance healing gehad. De resultaten van de live en online sessies zijn gelijk. Ik voel me altijd weer lichter en opgeladen!”

Marly Snel

“Denise is zeer ervaren en professioneel. Ze geeft door haar rust veel vertrouwen om echt een diepe ontspanning te vinden waarin je op een zachte manier dingen over jezelf kunt ontdekken. Ook op afstand (online) weet zij dezelfde ontspanning/trance teweeg te brengen. Na de sessies voel ik mij altijd een stuk lichter!”

Willem S.

Meer informatie?

Wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur een e-mail naar info@denicious.nl of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door diverse verzekeraars. klik hier voor een vergoedingenoverzicht.