Plant Medicine

Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de Natuur en op de transformerende kracht van Alchemie.

Nu verkrijgbaar in mijn praktijk

Spagyriek, alchemistische plantremedies.

Mijn zelfgemaakte brouwsels, tincturen, dedocties, zalf, infused oils etc.

Spagyriek is gebaseerd op de helende kracht van de Natuur en op de transformerende kracht van Alchemie. De Alchemistische Spagyriek biedt ondersteuning vanuit de natuur voor het welzijn van lichaam, geest en ziel en kijkt vanuit een holistische visie naar gezondheid. Het werkt op zowel het fysieke-, emotionele, mentale- en overige bewustzijnslagen van het lichaam.

Kogi tribe, Sierra Nevada, Ciudad Perdida, Colombia

Ik heb al vanaf mijn kindertijd een fascinatie voor medicinale planten gehad. Altijd was ik in de weer met besjes en bloemetjes om daar allerlei medische brouwseltjes van te maken. Toen mijn jongste zoon op 3 jarige leeftijd een chronisch ziekte kreeg, werd mijn fascinatie serieuzer en ben ik me echt in de geneeskrachtige werking van planten en kruiden gaan verdiepen.

Survival Lessons in Amazone, Brazilie

Op een gegeven moment kwamen we met ons gezin op Curacao te wonen en daarbij maakte mijn hart een sprong in de lucht. Vooral omdat ik zo dicht bij de Amazone terecht kwam en daarmee de kans kreeg om diverse expedities en excursies naar sjamanen in de jungle te maken en de medicinale planten daar in levende lijve te ervaren en bestuderen. Een fantastische ervaring die diepe indruk op me heeft gemaakt.

De toepassing van Spagyriek plantremedies vervolmaakt mijn studie en persoonlijke ervaringen in de jungle en de toepassing hiervan op mijzelf en mijn zoon. Ik ben erg blij dit aan mijn holistische praktijk te kunnen toevoegen en daarmee op nog meer manieren mensen te kunnen ondersteunen in hun transformatie- en helingprocessen.

 

 

Afspraak voor een sessie plannen?

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een  sessie.